26.08.2022, 14:58
Moja firma poszerza swoją działalność o kontrahentów na dalekim wschodzie, dlatego poszukuję dobrej i sprawdzonej firmy spedycyjnej. Czy byście byli w stanie kogoś zarekomendować?
|
dobry transport z chin
|
|
26.08.2022, 14:58
Moja firma poszerza swoją działalność o kontrahentów na dalekim wschodzie, dlatego poszukuję dobrej i sprawdzonej firmy spedycyjnej. Czy byście byli w stanie kogoś zarekomendować?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
26.08.2022, 21:12
Jak najbardziej trzeba poszukać kogoś rzetelnego, komu będziemy mogli zaufać. Z mojej strony polecam sprawdzić połączenie kolejowe z Chin do Polski oferowane przez https://kolejchinypolska.pl/poradniki/cz...bny-szlak/ . Na stronie można dokładnie doczytać jak ono wygląda, jaką trasą i ile kosztuje
06.04.2023, 14:20
Od jakiegoś czasu zajmuje się importem produktów Chin, gdzie jest duża szansa na oszustów. Dlatego zdecydowałem się skorzystać z oferty profesjonalnej firmy, która wykonała dla mnie Weryfikacja chińskiego dostawcy , dzięki czemu współpracuje z sprawdzonymi firmami.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|