Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Podróże służbowe
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 152
Liczba wątków: 70
Reputacja:
0
Szukamy sposobu na optymalizację podróży służbowych. Nasi pracownicy podróżują w zespołach kilkuosobowych, czasem podróżują autem a czasem pociągiem. Zastanawiam się, czy bus 9 osobowy wynajem Warszawa nie byłby najlepszym rozwiązaniem. Dlaczego akurat takie rozwiązanie? Wszyscy podróżują razem, jest małe ryzyko, że coś się stanie, jak również minimalizuje się koszta i czas, kiedy pracownicy są poza firmą.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,178
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Ale przecież dzisiaj jesteście w stanie zorganizować podróże na wiele ciekawych sposobów. Wszystko zależy od Waszej kreatywności. Najlepiej zajrzeć do http://patchworkhostel.pl/udogodnienia/ bo takie hostele świetnie wpisują się w wyjazdy służbowe. Miejcie to na uwadze.
Liczba postów: 248
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Polecam wynając jakis wiekszy komfortowy samochód, ja korzystam z wynajem aut sportowych Kraków
Jestem bardzo zadowolony, duzy wybor samochodow, mozna pozyczac bez kaucji, dla klientów stałych są znizki, takze mysle ze to dobra opcja.
Liczba postów: 496
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
My mamy zacząć jeździć za granicę, rozmawiać z kontrahentami. Ciekawe, czy to się uda.
Liczba postów: 243
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Ja mam niedługo podróż służbową, ale do końca nie wiem, jak to będzie . Szefowa powiedziała mi tylko, że wylatuję z Polski i na port lotniczy De Gaulle’a się dostanę. A potem mają po mnie przyjechać. Przyznam się, że będzie to moja pierwsza podróż tego rodzaju i troszkę się martwię tym wszystkim, czy podołam, czy odnajdę się na lotnisku i czy dobrze zapakuję walizkę. Muszę na portalu eSky poczytać troszkę o tym, bo tam są różnego rodzaju porady dla podróżujących.
Liczba postów: 618
Liczba wątków: 46
Reputacja:
0
20.09.2019, 09:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.09.2019, 17:58 przez orki88.)
W kwestii przewóz paczek do Szwecji najważniejsze to postawić na dobrą firmę, która na tym temacie zna się jak nikt inny  dlatego też warto poszukać kogoś, kto odnajduje się w tym temacie bardzo dobrze
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 273
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Według mnie warto podróżować dzisiaj pociągiem. Dzisiaj remonty bocznic kolejowych oraz torów pozwalają w dużym stopniu usprawnić tego rodzaju podróże. Pociągi jeżdżą szybko i bezpiecznie.
"I had the craziest dream last night. I was dancing the White Swan."
Liczba postów: 280
Reputacja:
0
Podróże służbowe można też odbywać autobusem.
Zerknij sobie tu https://dworzeconline.pl/info/podroze/rozklad-jazdy
i sprawdź czy nie byłaby to wygodniejsza opcja podróży niż na przykład pociąg.
Na pewno warto to przemyśleć bo autobusy w dzisiejszych czasach dojeżdżają już chyba wszędzie
Liczba postów: 809
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
07.11.2019, 00:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.11.2019, 00:32 przez mistrzbudowlany14.)
Podczas podróży służbowych tych zagranicznych, warto mieć przy sobie trochę obcej waluty. Z pomocą może przyjść kantor online Waluteo w którym można wymieniać waluty również podczas podróży, nie jest się uzależnionym od kantora stacjonarnego. Sprawnie i bezpiecznie, obsługa ma spore doświadczenie w prowadzeniu takiego biznesu.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,125
Liczba wątków: 108
Reputacja:
0
Witam,co sądzicie o tym,aby dowiedziec sie czegos wiecej na temat orzwozu marynarzy. Niedlugo wraca moj maz i zalezy mi na tym,aby mial zapewniony transport do domu. Mieszkamyw Warszawie,a maz bedzie w porcie w Gdyni. http://www.bus-transport.eu/oferta/przewoz-marynarzy Co o tym sądzicie?
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości