Otrzymaliśmy 42% naszego celu ..
Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!


Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jakie są obowiązki managera gastronomii?
#1
Managera gastronomii to osoba odpowiedzialna za skuteczne zarządzanie restauracją lub innym zakładem gastronomicznym. W ich obowiązkach może być:
Zarządzanie personelem: rekrutacja, szkolenia, harmonogramy pracy.
Kontrola kosztów: kontrola zapasów, kosztów żywności i napojów.
Planowanie i organizacja menu oraz oferty kulinarnej.
Obsługa klienta: zapewnienie wysokiej jakości obsługi.
Zarządzanie finansami: kontrola budżetu i raportowanie finansowe.
Zapewnienie zgodności z przepisami sanitarnymi i BHP.
Marketing i promocja: planowanie kampanii reklamowych.
Rozwiązywanie problemów: reagowanie na sytuacje awaryjne.
Dbałość o jakość potraw i prezentację dań.
Monitorowanie trendów gastronomicznych i dostosowywanie oferty.
Polecam: https://www.epheli.pl/pl/kurs-manager-gastronomii/
Odpowiedz



Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!



Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepsze Forum i Radio Młodzieżowe na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

              Szybkie linki

              Reklama