15.01.2024, 14:32
Cześć wszystkim,
Szukam informacji dotyczących obowiązków managera w branży gastronomicznej. Czy ktoś może podzielić się wskazówkami na temat tego, czym dokładnie zajmuje się manager w restauracji, kawiarni lub innym lokalu gastronomicznym? Interesuje mnie zarządzanie personelem, planowanie menu i inne aspekty tej roli.
Na stronie: https://www.nadbialym.com.pl/obowiazki-m...stronomii/ znajdziecie pewnie więcej informacji. Zachęcam do odwiedzenia tej strony, aby dowiedzieć się, jakie są typowe obowiązki managera gastronomii. Czy ktoś może podzielić się swoimi doświadczeniami lub poradami w zakresie tej profesji?
Dzięki z góry za wszelkie informacje!
Szukam informacji dotyczących obowiązków managera w branży gastronomicznej. Czy ktoś może podzielić się wskazówkami na temat tego, czym dokładnie zajmuje się manager w restauracji, kawiarni lub innym lokalu gastronomicznym? Interesuje mnie zarządzanie personelem, planowanie menu i inne aspekty tej roli.
Na stronie: https://www.nadbialym.com.pl/obowiazki-m...stronomii/ znajdziecie pewnie więcej informacji. Zachęcam do odwiedzenia tej strony, aby dowiedzieć się, jakie są typowe obowiązki managera gastronomii. Czy ktoś może podzielić się swoimi doświadczeniami lub poradami w zakresie tej profesji?
Dzięki z góry za wszelkie informacje!