Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pakiet telewizja i internet - jaki dostawca?
hej hej wszystkim. na poczatku wakacji przeprowadzam się do miasta gdzie będę pracować i studiować ( Białystok) i już powoli rozglądam się za dostawcą internetu i telewizji. kogo możecie polecić ?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Szukaj dostawców, którzy działają lokalnie w Białymstoku, podejrzewam, że tych firm się kilka znajdzie. Na przykład Elpos, oferują usługi, których szukasz i to w całkiem fajnej cenie.
Odpowiedz
Elpos to sprawdzony dostawca z konkurencyjną ofertą i to nie tylko pod kątem cen ale i samej jakości usług.
Odpowiedz
dzięki wielkie za polecenie, poczytam i sprawdzę. a czy u nich długo się czeka na aktywacje usług? Mam póki co internet mobilny ale jednak stałe łącze to co innego.
Odpowiedz
aktywacja to dosłownie chwila moment, bez zbędnego czekania. ja internetu mobilnego używam czasem na wyjazdach ale tak na co dzień to tylko stałe łącze Uśmiech
Odpowiedz
dokładnie! przeglądałam też ofertę kablówki i widzę, że mają dodatkowo fajne pakiety tematyczne np ten sportowy czy rodzinny. Fajna sprawa.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

A czy ktoś z was przykładowo też sprawdzał - co w ofercie ma firma KOBA? Tak pytam, ponieważ z tego co wiem oni między innymi oferują szybki i niedrogi internet łomża - także warto byłoby to sprawdzić. Warto mieć wgląd na różne opcje. Ale mnie się wydaje, że oni właśnie sprostają waszym oczekiwaniom.
Odpowiedz
Coraz więcej osób decyduje się na rezygnację z tradycyjnej telewizji kablowej na rzecz telewizji strumieniowej dostępnej przez internet, zwłaszcza jeśli korzystają z szybkiego łącza światłowodowego. Przejście na takie rozwiązanie może przynieść realne oszczędności, szczególnie gdy wybierze się jednego operatora, który oferuje zarówno telewizję, jak i internet. Istnieje wiele firm, które łączą te usługi w jednym pakiecie, tak ja zresztą wspominaliście we wcześniejszych wpisach. Jeśli interesuje was jak instaluje się taką telewizję w domu, to w sieci znajdziecie więcej informacji, przykładowo w tym artykule https://www.nexera.pl/pl/articles/jak-dz...166698473/
Odpowiedz
(03.07.2024, 10:49)gulka napisał(a): dokładnie! przeglądałam też ofertę kablówki i widzę, że mają dodatkowo fajne pakiety tematyczne np ten sportowy czy rodzinny. Fajna sprawa.

Dokładnie tak. Ja raczej rzadko ( zwłaszcza w sezonie letnim) spędzam czas przed tv ale wielkimi krokami nadchodzi juz jesien i zima a wtedy to zupełnie inaczej już wygląda Uśmiech
Odpowiedz
A może są tu osoby które przeprowadzają się do Krakowa? Jeśli tak i poszukujecie dostawcy internetu to najlepiej abyście się zapoznali z ofertą dostawcy https://fiberlink.pl/ . Można zamawiać od nich zarówno internet w technologii światłowodowej jak i radiowej. I to razem w pakiecie także z telefonią czy telewizją. Ceny są przystępne a jakość usług bardzo wysoka, internet będzie bez limitu danych, bez przerw w dostawie.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama