Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Planuję wymienić drzwi zewnętrze i wewnętrzne
Planuję wymienić drzwi zewnętrze i wewnętrzne, ale kompletnie nie mam pojęcia na co zwracać uwagę i czym się kierować, bo nie ukrywam, taka inwestycja nie należy do najtańszych. Poleca coś szczególnego?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Co do drzwi zewnętrznych to polecam polskie drzwi stalowe KMT. Bardzo porządne wykonanie, dużo wzorów i kolorów do wyboru. Co do modeli to ja mam Passive 75 - drzwi przeznaczone do domów pasywnych i energooszczędnych - są świetne pod każdym względem (jakość, wygląd, trwałość). Polecam.
Odpowiedz
@Mariola ja również mam drzwi z tej firmy z tym, że Supertherm 90. Mega ciepłe, tzn bardzo dobrze izolują co jest zauważalne. Ładne i nowoczesne. Jestem mega zadowolona
Odpowiedz
Dopasowanie drzwi do konkretnego wnętrza wymaga często wykonania ich na wymiar. Na stronie https://agstyle.pl/drzwi-wewnetrzne-wars...amowienie/ dostępna jest oferta drzwi wykonywanych na indywidualne zamówienie, dzięki czemu można idealnie dopasować je do wymiarów i stylu pomieszczenia.
Odpowiedz
Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad drzwiami LINEA 1 od https://entra.pl/ , bo podobają mi się delikatne frezowania, które nadają wnętrzu charakteru. Ciekawi mnie, jak wyglądają w rzeczywistości i czy łatwo utrzymać je w czystości. Może ktoś już je montował i ma jakieś wskazówki?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama