18.07.2025, 13:16
Chcę kupić komputer poleasingowy, głównie do przeglądania sieci, oglądania filmów i pracy w Excelu. Nie znam się zbytnio na tym i dlatego chętnie przyjmę każdą radę, namiar na sklep, gdzie mogę kupić coś sensownego.
|
Sprawdzony sklep z komputerami poleasingowymi
|
|
18.07.2025, 13:16
Chcę kupić komputer poleasingowy, głównie do przeglądania sieci, oglądania filmów i pracy w Excelu. Nie znam się zbytnio na tym i dlatego chętnie przyjmę każdą radę, namiar na sklep, gdzie mogę kupić coś sensownego.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
25.07.2025, 09:39
Najkorzystniej to będzie Ci pogadać z kimś doświadczonym, kto codziennie sprzedaje takie laptopy, aby konkretnie Ci doradził. Zobacz na https://nitrocomp.pl/. Masz della, hp, samsunga, appla, takie mocne marki, z dobrymi procesorami i gwarancją, więc jakieś dodatkowe zabezpieczenie w razie w masz.
29.07.2025, 13:09
Miałem problem z laptopem, który przestał się uruchamiać po aktualizacji systemu. Zgłosiłem się do serwis laptopów Chorzów i wszystko zostało załatwione w dwa dni. Dodatkowo dostałem kilka praktycznych wskazówek na przyszłość.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|