Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skąd kupujecie ubrania dla faceta
Chodzi mi o takie normalne. Takie klasyczne jak sprzed iluś lat, Wrangler, Lee... Big star? W sklepach coraz więcej jest jakichś dziwnych spodni, jak nie ciasnych to szerokich...... Big Grin

Ostatnio naprawdę musiałem pójść do jakiegoś militarnego i chyba wybiorę się na targowisko... jest co sobotę, jutro, nie wiem czy tam po prostu nie kupię czegoś sensownego Big Grin
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Szukam czegoś bardziej oryginalnego niż zwykły, gładki sweter. Interesują mnie modele o wyrazistej fakturze lub ciekawych wzorach, które ożywią zimową stylizację. Słyszałam, że swetry męskie z Ombre są znane z modnych splotów i ciekawych kolorów, które świetnie pasują do codziennego casualu. Warto ubierać się oryginalnie i modnie. Chciałbym zapytać o opinię, czy warto wybrać ich ze względu na różnorodność wzorów i czy ich wełniane modele są naprawdę ciepłe i miękkie?
Odpowiedz
Zimowe wyjścia stają się znacznie przyjemniejsze, gdy ma się odpowiednie okrycie wierzchnie. Dlatego tak spodobały mi się kurtki zimowe męskie — praktyczne, estetyczne i wykonane z materiałów, które dobrze radzą sobie w niskich temperaturach. Idealne na codzienne użytkowanie.
Odpowiedz
Wybór dodatków często wymaga zastanowienia nad ich funkcją oraz dopasowaniem do stylu życia. Ten sklep z odzieżą przedstawia produkty tak aby klient mógł łatwo ocenić ich zastosowanie. Czy dana rzecz sprawdzi się w pracy czy w czasie wolnym oraz czy pasuje do dotychczasowej garderoby. Każdy opis pomaga w podjęciu świadomej decyzji. Feny pełni rolę partnera doradzającego przy zakupach.
Odpowiedz
Mój chłopak nie lubi nosić grubych portfeli w kieszeni, więc szukam dla niego czegoś bardziej kompaktowego i nowoczesnego. Trafiłam na witrynę https://kubenz.pl/etui-skorzane-na-karty...zarny.html i wydaje mi się, że to idealne rozwiązanie dla kogoś, kto ceni minimalizm. Firma Kubenz oferuje produkty ze skóry, które wyglądają na bardzo trwałe i eleganckie. Ewentualnie planuję skorzystać z ich propozycji przy okazji zbliżających się imienin, bo to bardzo praktyczny gadżet.
Odpowiedz
Dobry jeans to podstawa męskiej szafy i chyba nikt nie przekona mnie, że jest inaczej. Przez lata szukałem idealnego modelu, który nie będzie ani zbyt obcisły, ani za luźny, no i przede wszystkim nie przetrze się po kilku miesiącach. Ostatnio wpadły mi w oko ale promocje na jeansy i odzież casual, więc odświeżyłem zapas spodni o klasycznym kroju. Czy Wy też uważacie, że dodatek elastanu w spodniach to najlepsze, co spotkało męską modę w ostatnich latach? Dodatkowo, szukając czegoś na wierzch, wykorzystałem ekupon na casualową modę dla mężczyzn i zamówiłem parkę, która idealnie sprawdza się w okresie przejściowym. Zastanawiam się tylko, jak radzicie sobie z doborem odpowiedniej długości nogawek przy zakupach przez sieć? Często muszę biegać do krawca, bo standardowa długość przy moim wzroście zawsze wypada niefortunnie. Jakie kolory kurtek polecacie na ten rok – zostać przy klasycznym granacie czy może spróbować czegoś w stronę ciemnej zieleni lub musztardy?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepsze Forum i Radio Młodzieżowe na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama