Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Karmy dla zwierząt
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,178
Liczba wątków: 306
Reputacja:
0
Czasami trafienie z idealną karmą dla naszego zwierzaka wymaga trochę czasu. Niestety nie zawsze trafimy na coś co podpasuje zwierzakowi smakiem. Na stronie sklepu zoologicznego https://www.krakvet.pl/ jest bardzo duży wybór karm. Na pewno można znaleźć tam karmę, która będzie smakowała i dostarczała wszystkiego co potrzebne do zdrowego rozwoju zwierzaka.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 30
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja też musiałam znaleźć odpowiednią karmę dla mojej pociechy. Trwało to kilka miesięcy aż psiak cieszył się i jadł ze smakiem.
Liczba postów: 1,178
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
01.05.2019, 20:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.08.2022, 21:01 przez antoni21.)
Wszystko zależy od tego, o jakich konkretnie zwierzętach mówimy.
Liczba postów: 206
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Ludzie a poza dobra karma dbacie jakos o bezpieczenstwo zwierzaka? Mysle czy by swojemu nie kupic lokalizatora z gpsem
Liczba postów: 168
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Hmm w sumie nie myślałamm nigdy o lokalizatorze ale musze zagłębic się w temat. Nasza sunia co prawda nie ucieka ale jak to mówią nigdy nie mmow nigdy  My dbamy o nią w inny sposob, zdrowa karma, duzo ruchu i odpowiedni szampon z selecta htc bo ma problemy skórne. Przetestowalismy rozne ale ten z selecty z serii supreme jest rewelacyjny
Liczba postów: 236
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
A czy ktoś z was kojarzy może sklep zoologiczny https://animalia.pl/ ? Ponoć tam mają wysokiej jakości karmy dla zwierząt różnego typu. Planuje tam rozglądnąć się w wolnej chwili, bo słyszałam sporo pozytywnych opinii na ich temat. Ponoć można tam nawet kupić również różne witaminy, akcesoria, zabawki, produkty pielęgnacyjne dla zwierzaków.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 1,143
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Mój pies jest dość wymagający jeśli chodzi o żywienie. Dlatego zawsze zamawiam jemu karmy wysokiej jakości ze strony https://www.tukan24.pl/karma-dla-psow-ra...9_236.html. One są dla niego zdrowe, a przede wszystkim bardzo mu smakują.
Liczba postów: 557
Liczba wątków: 72
Reputacja:
0
18.07.2019, 10:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.07.2019, 10:07 przez matyy.)
Niektóre psy są faktycznie bardzo wybredne. Jeśli szukasz dobrej karmy to zajrzyj do zoologicznego sklepu internetowego Cziko https://cziko.com.pl/ . Tu kupisz karmę bardzo dobrych producentów. Warto wybierać produkty dobre, bo to wpływa na kondycję oraz zdrowie naszego pupila. Karmy z marketów zwykle nie są tak bogate w składniki odżywcze dlatego raczej nie poleca się ich podawania zwierzętom.
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Podstawą wychowania psa jest zapewnienie mu dobrego szkolenia dla psów.
Liczba postów: 32
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
26.07.2019, 12:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.07.2019, 12:11 przez tresz.)
Mój pies jest bardzo wybredny i trochę trwało zanim trafiłem z karmą w jego smaki. Odkąd dostaje reico problem sam się rozwiązał. Jest to karma wysokoenergetyczna stworzona ze składników zgodnych z tym co zwierzęta jedzą wtedy, kiedy same zdobywają pokarm.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: