Otrzymaliśmy 32% naszego celu ..
( Zbiórka na rozwój Forum )


Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wyjątkowa kuchnia
#31
moim zdaniem powinniście się zapoznac z tym artykułem w sieci o tej sprawie Smile http://mosciccy.pl/
Odpowiedz


Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

#32
Jeśli marzy ci się wyjątkowa kuchnia to polecam skorzystać z oferty firmy http://szklarzokuniew.pl/ która specjalizuje się w obróbce szkła i potrafi z niego wykonać meble, schody lub balustrady. Łączą szkło z materiałami takim jak aluminium czy drewno co daje świetne efekty. Możesz się zapoznać z realizacjami na ich stronie i to powinno cię przekonać do zamówienia.
Odpowiedz
#33
Każde wnętrze i także kuchnia świetnie będzie wyglądać, jak się zadba o każdy szczegół. Meble są ważne, ale też zwracam uwagę na kolory dodatków. Wybierałem baterię kuchenną tutaj https://www.oleole.pl/baterie-kuchenne1.bhtml i udało mi się znaleźć stojącą w kolorze czarnym.
Odpowiedz
#34
Nowoczesna kuchnia to moje małe marzenie, które właśnie się spełnia. Jakiś czas temu kupiliśmy z żoną mieszkanie, więc niebawem zaczynamy urządzać. Ja już szukam inspiracji. Bardzo fajny wpis znalazłem na Kronosferze. Chodzi mi dokładnie o ten: http://kronosfera.pl/blog/kuchnia-w-czerni-i-bieli-ponadczasowy-urok-plyt-acrylic-matt/ Mega podobają mi się czarne fronty, ale nie wiem jak z ich funkcjonalnością. Czy ktoś z Was się zdecydował na takie w kuchni? Dają radę? Będę wdzięczny za pomoc i wskazówki!
Odpowiedz
#35
Ja do kuchni marzeń to polecam zestaw garnków gerlach https://redcoon.pl/male-agd/zestaw-gerlach-brava

Sam sobie zakupiłem taki i jestem pod wrażeniem jakości wykonania, w ogóle się nie przypalają ani nie zachodzą sadzą. W środku mają podziałkę, która pokazuje ile dokładnie L płynu wlaliśmy, fajne jak sobie robię zupę z przepisu, bo zawsze musiałem odmierzać shaker'em , a tak już mogę to szybciej zrobić nawet czasami jak fasolkę po bretońsku robię to nie podsmażam mięsa oddzielnie tylko w garnku i elegancko nic nie przywiera , lepiej niż na mojej starej patelni.
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości