11.01.2022, 17:11
Jakie kierunki studiujecie? Jestem w klasie maturalnej i zastanawiam się nad wyborem kierunku. Może zainspiruję się Waszymi decyzjami.
Otrzymaliśmy 48% naszego celu .. | ||||||
|
||||||
Zbiórka na nowy hosting pod forum (Aktualny podrożał do 367.77zł/rok wcześniej 166zł/rok) czas do 30.08.2022 |
Jaki kierunek studiujesz?
|
11.01.2022, 17:11
Jakie kierunki studiujecie? Jestem w klasie maturalnej i zastanawiam się nad wyborem kierunku. Może zainspiruję się Waszymi decyzjami.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Donator .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
16.01.2022, 01:30
Ja myślę, że przede wszystkim musisz patrzeć na to, aby dobierać kierunek według swoich możliwości, no i oczywiście według swoich zainteresowań. Polecam sprawdzać pod tym względem!
16.01.2022, 01:32
Ja konkretnego kierunku Ci nie polecę, ponieważ nie wiem, co Cię interesuje i nie chcę namieszać pomysłami, ale na pewno mogę polecić uczelnię. Moim zdaniem warta zainteresowania jest uczelnia AEH w Warszawie. Polecam sprawdzić ich ofertę edukacyjną.
16.01.2022, 01:35
(16.01.2022, 01:32)as841 napisał(a): Ja konkretnego kierunku Ci nie polecę, ponieważ nie wiem, co Cię interesuje i nie chcę namieszać pomysłami, ale na pewno mogę polecić uczelnię. Moim zdaniem warta zainteresowania jest uczelnia AEH w Warszawie. Polecam sprawdzić ich ofertę edukacyjną. AEH to świetny wybór! Studiowałem tam informatykę, a teraz widzę, że mają mnóstwo ciekawych propozycji, jeśli chodzi o kierunki!
16.01.2022, 01:36
No teraz to już chyba powoli ostatni moment, aby na spokojnie się zdecydować. Nie masz jeszcze żadnych planów czy jakieś pierwsz pomysły się pojawiły?
16.01.2022, 01:38
O, to prawdopodobnie jesteśmy w tym samym wieku
![]()
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Donator .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
11.02.2022, 00:54
Psychologię na uczelni AEH W Warszawie i szczerze polecam. Wysoki poziom nauczania w połączeniu z tak doświadczonymi i sympatycznymi wykładowcami daje mi pewnosć, że do zawodu zostanę przygotowana jak należy.
10.03.2022, 00:45
Podjęłam decyzję! Składam podanie do AEH na zarządzanie! Mam nadzieję, że mnie przyjmą <3
19.04.2022, 23:25
A wiecie na czym polega dualny model studiowania? Jak nie a chcecie się dowiedzieć to na tej stronie znajdziecie informacje na ten temat. Taka nauka umożliwia zarówno opanowanie teorii jak i praktyczną naukę zawodu w firmie patronackiej. Takie studia sprawdzają się w Niemczech, tak samo coraz popularniejszy model nauki u nas w kraju.
22.04.2022, 23:16
Ja kończyłem administrację i uważam, że to są zawsze sensowne studia, także warto o nich pomyśleć. Ja ukończyłem je w Akademii Nauk Stosowanych Gospodarki Krajowej w Kutnie https://wsgk.com.pl/studia-i-stopnia/administracja/ to bardzo dobra uczelnia, ze świetną kadra i wysokim poziomem nauczania. Zdecydowanie mogę wam samą placówkę jak i te konkretne studia doradzić, to był dobry wybór, praca w administracji jest i będzie.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|