Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Cześć wszystkim ! Od jakiegoś czasu próbuję zapuścić brodę. Niestety początki były kiepskie, zwłaszcza, że mam takie małe miejsce, gdzie nie rosną mi w ogóle włosy, a włosy na brodzie są dosyć rzadkie. Poszukiwany barber wrocław , który uratuje mi brodę i da mi parę protipów dotyczących pielęgnacji. Ktoś, coś?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Punkty: 50
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Donator .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 228
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Zapuszczaj brodę śmiało, a na pewno znajdzie później jakiś barber shop we Wrocławiu, gdzie kupisz kosmetyki. Takie działanie sprawi, że twoja broda będzie zadbana i zdrowa!
Liczba postów: 19
Reputacja:
0
(16.02.2022, 15:23)tomasz744 napisał(a): Cześć wszystkim ! Od jakiegoś czasu próbuję zapuścić brodę. Niestety początki były kiepskie, zwłaszcza, że mam takie małe miejsce, gdzie nie rosną mi w ogóle włosy, a włosy na brodzie są dosyć rzadkie. Poszukiwany barber wrocław , który uratuje mi brodę i da mi parę protipów dotyczących pielęgnacji. Ktoś, coś?
jeśli chodzi o pielęgnację to dobry kartacz do czesania jest podstawą
Liczba postów: 1,255
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
W sumie ja nigdy nie miałem jeszcze okazji być u barbera ale na tą chwilę najbardziej jestem zainteresowany wizytami u fryzjera. Muszę dodać, że nawet całkiem niedawno zainstalowałem świetną aplikację https://apps.apple.com/pl/app/jean-louis...1006590394 i to dzięki niej bez żadnego problemu mogę zarezerwować sobie wizytę w takim miejscu.
Liczba postów: 1,031
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Czy możecie mi polecić jakiegoś sprawdzonego barbera we Wrocławiu?
fizjoterapia Bydgoszcz
Liczba postów: 820
Liczba wątków: 26
Reputacja:
0
Dziś noszenie brody jest bardzo modne, wielu facetów marzy o bujnej brodzie. Jest na to rada, jeśli broda nie chce nam rosnąć, odpowiedź to przeszczep włosów w tym miejscu - https://perfecthairclinic.pl/przeszczep-brody/ . Efekty jakie możemy osiągnąć są naprawdę bardzo imponujące, dzięki takiemu sprytnemu zabiegowi, każdy z facetów, ma szanse zacząć regularnie odpowiedzać, takie miejsce jak barber.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Punkty: 50
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Donator .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 252
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Witajcie! Jako miłośnik brody, jestem zawsze w poszukiwaniu najlepszych kosmetyków do pielęgnacji. Chciałbym dowiedzieć się, jakie są wasze ulubione produkty do brody. Czy możecie polecić konkretne marki lub produkty? Moja broda jest krótka, więc chciałbym znaleźć coś, co pozwoli mi zachować ją w nienagannym stanie. Poproszę o Wasze opinię o firmie pan drwal. Z góry dziękuję i pozdrawiam
Liczba postów: 660
Liczba wątków: 40
Reputacja:
0
Chcesz wybrać idealny kartacz do swojej brody? Sprawdź najnowszy artykuł na BarberLife: "4 wskazówki, jak wybrać kartacz do brody" https://www.barberlife.pl/2024/04/4-wska...brody.html Z którego dowiesz się, na co zwrócić uwagę przy zakupie, aby zapewnić swojej brodzie najlepszą pielęgnację. To cenne źródło informacji zarówno dla początkujących, jak i doświadczonych brodaczy. Codzienna pielęgnacja ma znaczenie, a nie tylko po wizycie u barbera.
Liczba postów: 863
Liczba wątków: 26
Reputacja:
0
Jeśli chcesz uzyskać perfekcyjnie ogoloną brodę, ten artykuł https://barberzy.com.pl/o-tym-sie-mowi/j.../lrse_jyfg jest dla Ciebie. Znajdziesz tu praktyczne porady dotyczące golenia brody maszynką i trymerem, które pomogą Ci osiągnąć idealny wygląd. Odkryj techniki, które ułatwią codzienną pielęgnację i sprawią, że Twoja broda będzie wyglądać nienagannie.
|