Otrzymaliśmy 82% naszego celu ..
Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieczór panieński
Hej, planuję swój wieczór panieński i zastanawiałam się nad wyjazdem z dziewczynami na Mazury do Gościńca Wierzbowianka. Mają tam basen, saunę i przede wszystkim dom jest przestronny i ma wiele pokoi, więc pomieści wszystkich. Czy ktoś z Was tam był i mógłby mi potwierdzić czy to dobre miejsce na taką imprezę?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Można mieć różne sposoby na to, jak ma wyglądać nasz wieczór panieński, ale sauna mobilna to fajny pomysł. Można ją pożyczyć na kilka dób i nie będzie to fajną dodatkową atrakcją. Sama na to patrzę i dla mnie to naprawdę fajna opcja. Może też i wam się spodoba, ale to na spokojnie musicie sami spojrzeć. Moim zdaniem to się może naprawdę okazać czymś woow dla was.
Odpowiedz
Jeśli potrzebujesz znaleźć rzetelną firmę, która zajmuje się profesjonalnym tańcem erotycznym, to powinieneś się skontaktować z https://www.tancerzerotyczny.pl/striptiz...o-ostroda/. W ich ofercie, z tego co pamiętam, jest między innymi striptizer Mrągowo, który idealnie sprawdzi się na tego typu imprezach dla kobiet. Dajcie znać, co wy na ten temat uważacie.
Odpowiedz
Moja znajoma bardzo chwaliła striptizera Sosnowiec, https://www.mateusztanczy.pl/striptizer-sosnowiec/ mówiła, że rozkręcił imprezę i zabawa była z górnej półki. Dowiedziałem się również, że miał do wyboru, aż dziewięć różnorodnych strojów. Wydaje się całkiem spoko taka oferta Big Grin
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepsze Forum i Radio Młodzieżowe na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama