Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wymarzone wakacje
Ja uwielbiam oferty z biura Konsorcjum.pl. Atrakcyjne cenowo, a przy tym wszystko dopilnowane w najmniejszym szczególe. Rejs rzeczny po Afryce z Konsorcjum.pl to luksus w najlepszym wydaniu – do tego są zniżki na 2024 rok, więc tym bardziej polecam.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Polecam wycieczkę do Chin z biurem podróży Konsorcjum.pl – cena od 6790 zł za zwiedzanie najpiękniejszych miejsc, lot PLL LOT i bagaż w cenie to naprawdę dobra oferta! Może to jest właśnie kierunek podróży na 2025 rok!
Odpowiedz
Macie w planach odwiedzić Tychy? Szukacie dla siebie fajnych miejsc, które sprawią, że spędzicie miło czas? Myślę, że pomocne mogą okazać się informacje na stronie https://wirtualne-tychy.pl/ . Wiele się dowiecie i dzięki temu będziecie mogli spędzić czas w taki sposób, jak zaplanujecie.
Odpowiedz
Jeżeli ktoś z Was szuka firmy, która pomaga w uzyskaniu wizy do USA, oddelegować pracowników do USA lub uzyskać autoryzację podróży w systemie ESTA, to polecam Wam sprawdzić ofertę na stronie https://acenter.pl/ . Pomogli mi wypełnić wniosek, przygotować się do rozmowy z konsulem i dopilnowali całej papierologii. Dzięki temu wszystko poszło sprawnie i bez nerwów, a wizę miałem w ręku szybciej, niż się spodziewałem.
Odpowiedz
Ostatnio mocno ciągnie mnie w stronę bardziej „egzotycznych” kierunków i trafiłam na opis wyprawy w region karakorum. Ktoś z Was interesował się kiedyś takimi wyjazdami – trekking, góry, bardziej surowe warunki? To wygląda mega ciekawie, ale trochę też się obawiam poziomu trudności i organizacji na miejscu. Chętnie poczytam relacje lub wskazówki, na co zwracać uwagę przy wyborze takiej wyprawy (kondycja, bezpieczeństwo, wymagany sprzęt itp.).
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepsze Forum i Radio Młodzieżowe na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama