03.02.2023, 13:13
Dla mnie chyba już jest za późno na taką naukę
Nauka programowania
|
03.02.2023, 13:13
Dla mnie chyba już jest za późno na taką naukę
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Donator .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
04.02.2023, 23:55
Czy uważacie, że każdy może się tego nauczyć czy trzeba mieć do tego jakieś specjalne predyspozycje?
24.02.2023, 20:27
Ja się przebranżowiłem na programistę w wieku 30 lat.
25.02.2023, 00:05
Ile to trwało?
24.05.2023, 11:37
Programowania mogą się już uczyć dzieci. To może być przyszłość dla nich, dlatego tak ważne aby zaczęli uczyć się podstaw jak najwcześniej. Na https://pixblocks.com/ znajdziecie kursy dla różnych grup wiekowych, prowadzone w całości online. O szczegółach dowiecie się na wskazanej stronie. W takich kursach mogą brać udział już 7-latki.
29.05.2023, 09:26
Czy do takiej nauki trzeba mieć jakieś specjalne predyspozycje?
![]()
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Donator .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
Moim zdaniem wystarczy motywacja i samodyscyplina. Natomiast, jeśli chodzi o predyspozycje, to z pewnością chłonny umysł
![]() ___________________________________________ Sprawdź tutaj niezwykle wiarygodny cennik cyklinowania w różnych miastach.
30.10.2023, 19:26
Odpowiedź na pytanie python developer co to , pozwoli lepiej sprecyzować kierunek w nauce programowania. Są takie języki programowania, takie jak ten które stają się coraz bardziej obecny w wielu technologiach, to dobry wybór do nauki - która ma przed sobą dużo bardziej stabilną przyszłość.
30.10.2023, 23:13
Po co uczyć się programować, jak można pograć w gierkęnigdy przenigdy https://dealsbay.pl/ogolna/250-najlepsze...y-pytania/ polecam sprawdzić
![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|