Otrzymaliśmy 68% naszego celu ..
|
|
Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności
|
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Firma audytorska
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 37
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Punkty: 182
Hej, potrzebna mi sprawdzona i doświadczona firma audytorska z okolic Warszawy. Czy ktoś może polecić profesjonalistów? Ostatnio znalazłam stronę https://www.pol-tax.pl/, czy korzystaliście z ich usług, co możecie powiedzieć?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Punkty: 50
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Donator .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 229
Reputacja:
0
Punkty: 286
Jakiego rodzaju audyty przeprowadzają?
Liczba postów: 1,557
Liczba wątków: 79
Reputacja:
0
Punkty: 3,120
Uważam, że audyt wewnętrzny w firmie to bardzo dobra decyzja, jeśli tylko chcecie wiedzieć, w jaki to sposób wszystko działa i funkcjonuje. Audyt pozwala na pewno na właściwe prowadzenie firmy i na sprawdzenie wszystkich procesów.
Liczba postów: 68
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Punkty: 118
Cześć, ja również od jakiegoś czasu zastanawiam się nad tym czy nie przeprowadzić audyt finansowy warszawa w swojej firmie. W mojej firmie bardzo dbam o to, aby pracownicy z działów księgowości i kadr byli odpowiednio wykwalifikowani i posiadali niezbędne doświadczenie w swoim zawodzie. Jednak pomyłki się zdarzają i to ja będę ponosił ich odpowiedzialność. Co myślicie o moim pomyślę?
Liczba postów: 1,498
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Punkty: 1,643
W takim razie co powiecie na temat oferty https://chandonwaller.pl/kompetencja/adm...acja-plac/ czy waszym zdaniem cena idzie w parze z jakością?
Liczba postów: 84
Reputacja:
0
Punkty: 149
A o jaki audyt dokładnie chodzi? Bo to ma spore znaczenie przecież. W wielu firmach wykonuje się audyt CSR w celu sprawdzenia na ile firma przestrzega zasad zrównoważonego rozwoju, na stronie https://panoramakutna.pl/czy-wiesz-na-cz...audyt-csr/ można znaleźć więcej informacji na ten temat. Audyt można przeprowadzić samodzielnie, nie mniej warto powierzyć to zadanie specjalistom.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Punkty: 50
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Donator .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Punkty: 54
Macie jakieś inspiracje odnośnie tematu? Chętnie się dowiem waszych propozycji
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości