08.03.2023, 13:55

Teatr
|
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Donator .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
29.05.2023, 21:35
A tutaj https://kulturka-poznan.pl/ już zaglądaliście? Jeśli nie, to myślę, że warto. Jest tama namiar na stronę, gdzie znajdziecie wiele ciekawych propozycji, jeśli chodzi o spektakle teatralne. Myślę, że warto się tam rozejrzeć i wybrać propozycję dla siebie lub sowich pociech. Jest tam również sporo innych opcji do wyboru. Między innymi znajdziecie tam ofertę przedstawień muzycznych, które również są warte uwagi.
23.07.2023, 16:26
Jakoś ja osobiście nigdy nie przepadałem za takimi miejscami.
Dawno nie byłem w teatrze, chyba muszę się w końcu wybrać
![]() ___________________________________________ Zobacz ofertę tego dj'a i wodzireja w Krakowie
12.01.2024, 09:40
Nie pamiętam kiedy ostatnio byłam w teatrze. Może w szkole średniej? Albo na studiach? W sumie to ciekawe doświadczenie... Tylko bilety są drogie...
18.02.2025, 13:02
Koniecznie polecam obejrzeć dowolny spektakl w Teatrze Słowackiego w Krakowie, sam budynek robi ogromne wrażenie.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Donator .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników! |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości