Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 529
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Cześć!
Szukam nowoczesnych i dobrze wykonanych mebli łazienkowych. Szczególnie interesuje mnie szafka pod umywalkę, lustro oraz dodatkowy słupek na różne kosmetyki i akcesoria. Gdzie warto będzie takich opcji szukać, przede wszystkim interesują mnie warianty połączenia drewna z bielą. Będę ogromnie wdzięczny za podpowiedzi
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Punkty: 50
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Donator .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 114
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Akurat jeżeli chodzi o wybór pięknych propozycji w zakresie mebli łazienkowych to możecie lepiej przyjrzeć się ofercie ŁazienkaPlus u których akurat można trafić na wiele pięknych propozycji, jeśli chodzi m.in o szafki podumywalkowe. Możesz sprawdzić sobie różne warianty tutaj https://www.lazienkaplus.pl/pl/meble-lazienkowe,10,c/ My zdecydowaliśmy się akurat pójść w kierunku "Oltens Hedvig szafka 140 cm podumywalkowa wisząca biały połysk/dąb nova 60201060" i z tego zakupu po prostu jesteśmy bardzo zadowoleni. Pozdrawiam serdecznie, koniecznie daj znać na co sie ostatecznie zdecydowaliście!
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Całkiem fajnie się te meble prezentują
Liczba postów: 1,099
Liczba wątków: 76
Reputacja:
0
Dokładnie warto szukać przede wszystkim modnych i pięknie wykonanych propozycji mebli łazienkowych, które będą idealnie pasowały do naszej aranżacji i całej przestrzeni. My zdecydowaliśmy się pójść w kierunku szafki z blatem wisząca podumywalkowa w wariancie "Oltens Vernal szafka 100 cm podumywalkowa wisząca z blatem grafit mat/dąb 60002460" Na pewno warto sprawdzić, bo akurat u nich można upolować naprawdę dobre cenowe okazje. Pozdrawiam i daj znać, jak to wszystko u Was się udało!
Liczba postów: 529
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
15.02.2023, 09:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.02.2023, 09:36 przez WojtekEz.)
O to fajnie, na pewno sprawdzę i bardzo dziękuję za informacje! Zobaczymy w takim razie na jaką opcję się ostatecznie zdecydujemy. Mam nadzieję, że w końcu uda nam się podjąć racjonalną decyzję wybierając piękne elementy do naszej łazienki w racjonalnej cenie.
Liczba postów: 772
Liczba wątków: 50
Reputacja:
0
Zdecydowanie jeżeli chodzi o elementy wyposażenia łazienkowego to warto przyjrzeć się dokładniej ofercie ŁazienkaPlus u których akurat można sprawdzić sobie od razu propozycje różnych marek i łatwiej upolować cenowe okazje oraz wersje w odpowiednim rozmiarze. Zerknij bezpośrednio tutaj https://www.lazienkaplus.pl/pl/meble-lazienkowe,10,c/ gdzie przyjrzyj się szafkom, blatom, regałom i lustrom jakie można byłoby dobrać do swojej łazienki. Pozdrawiam i daj znać jak się oczywiście zakupy udały
Grupa: Reklamowiec
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Punkty: 50
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Donator .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja myślę, że to rozwiązanie jest okej i sam zastanawiam się nad kupnem tego
Liczba postów: 2,219
Liczba wątków: 90
Reputacja:
0
Najpiękniejsza chyba będzie dla mnie lazienka glamur . Jednocześnie na pewno będzie to też propozycja, która pięknie będzie pasowała do całego mojego domu. Powiedzcie mi, czy macie takie aranżacje u siebie? Bardzo chętnie się zainspiruję.
Liczba postów: 675
Liczba wątków: 124
Reputacja:
0
A co powiecie na taką https://notodo.pl/mala-lazienka-w-stylu-industrialnym aranżację industrialną? Bo i się spodobała a remont mojej łazienki się zbliża więc muszę już zacząć zamawiać meble i dodatki. Tam mają jak czytam ręcznie robione meble więc dostanę wysoką jakość, na tym mi zależy.
Liczba postów: 3,117
Liczba wątków: 40
Reputacja:
1
Według mnie meble łazienkowe w nowoczesnym wydaniu cecH**ą się przede wszystkim prostotą i funkcjonalnością. Najczęściej wykorzystywane są tu minimalistyczne formy, czyste linie i geometryczne kształty. Meble te są wykonane z lekkich materiałów, takich jak płyty laminowane, drewno lite, aluminium lub stali nierdzewnej. Takie meble, można znaleźć w salonie tym https://jazdzewski.com.pl/salon-lazienek/ .
|