Otrzymaliśmy 52% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meble łazienkowe w nowoczesnym wydaniu
Cześć!
Szukam nowoczesnych i dobrze wykonanych mebli łazienkowych. Szczególnie interesuje mnie szafka pod umywalkę, lustro oraz dodatkowy słupek na różne kosmetyki i akcesoria. Gdzie warto będzie takich opcji szukać, przede wszystkim interesują mnie warianty połączenia drewna z bielą. Będę ogromnie wdzięczny za podpowiedzi Uśmiech
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Akurat jeżeli chodzi o wybór pięknych propozycji w zakresie mebli łazienkowych to możecie lepiej przyjrzeć się ofercie ŁazienkaPlus u których akurat można trafić na wiele pięknych propozycji, jeśli chodzi m.in o szafki podumywalkowe. Możesz sprawdzić sobie różne warianty tutaj https://www.lazienkaplus.pl/pl/meble-lazienkowe,10,c/ My zdecydowaliśmy się akurat pójść w kierunku "Oltens Hedvig szafka 140 cm podumywalkowa wisząca biały połysk/dąb nova 60201060" i z tego zakupu po prostu jesteśmy bardzo zadowoleni. Pozdrawiam serdecznie, koniecznie daj znać na co sie ostatecznie zdecydowaliście!
Odpowiedz
Całkiem fajnie się te meble prezentują
Odpowiedz
Dokładnie warto szukać przede wszystkim modnych i pięknie wykonanych propozycji mebli łazienkowych, które będą idealnie pasowały do naszej aranżacji i całej przestrzeni. My zdecydowaliśmy się pójść w kierunku szafki z blatem wisząca podumywalkowa w wariancie "Oltens Vernal szafka 100 cm podumywalkowa wisząca z blatem grafit mat/dąb 60002460" Na pewno warto sprawdzić, bo akurat u nich można upolować naprawdę dobre cenowe okazje. Pozdrawiam i daj znać, jak to wszystko u Was się udało!
Odpowiedz
O to fajnie, na pewno sprawdzę i bardzo dziękuję za informacje! Zobaczymy w takim razie na jaką opcję się ostatecznie zdecydujemy. Mam nadzieję, że w końcu uda nam się podjąć racjonalną decyzję wybierając piękne elementy do naszej łazienki w racjonalnej cenie.
Odpowiedz
Zdecydowanie jeżeli chodzi o elementy wyposażenia łazienkowego to warto przyjrzeć się dokładniej ofercie ŁazienkaPlus u których akurat można sprawdzić sobie od razu propozycje różnych marek i łatwiej upolować cenowe okazje oraz wersje w odpowiednim rozmiarze. Zerknij bezpośrednio tutaj https://www.lazienkaplus.pl/pl/meble-lazienkowe,10,c/ gdzie przyjrzyj się szafkom, blatom, regałom i lustrom jakie można byłoby dobrać do swojej łazienki. Pozdrawiam i daj znać jak się oczywiście zakupy udały Uśmiech
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Ja myślę, że to rozwiązanie jest okej i sam zastanawiam się nad kupnem tego
Odpowiedz
Najpiękniejsza chyba będzie dla mnie lazienka glamur . Jednocześnie na pewno będzie to też propozycja, która pięknie będzie pasowała do całego mojego domu. Powiedzcie mi, czy macie takie aranżacje u siebie? Bardzo chętnie się zainspiruję.
Odpowiedz
A co powiecie na taką https://notodo.pl/mala-lazienka-w-stylu-industrialnym aranżację industrialną? Bo i się spodobała a remont mojej łazienki się zbliża więc muszę już zacząć zamawiać meble i dodatki. Tam mają jak czytam ręcznie robione meble więc dostanę wysoką jakość, na tym mi zależy.
Odpowiedz
Według mnie meble łazienkowe w nowoczesnym wydaniu cecH**ą się przede wszystkim prostotą i funkcjonalnością. Najczęściej wykorzystywane są tu minimalistyczne formy, czyste linie i geometryczne kształty. Meble te są wykonane z lekkich materiałów, takich jak płyty laminowane, drewno lite, aluminium lub stali nierdzewnej. Takie meble, można znaleźć w salonie tym https://jazdzewski.com.pl/salon-lazienek/ .
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepsze Forum i Radio Młodzieżowe na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama