Otrzymaliśmy 48% naszego celu ..
|
|
Zbiórka na nowy hosting pod forum (Aktualny podrożał do 367.77zł/rok wcześniej 166zł/rok) czas do 30.08.2022
|
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Prywatna uczelnia Wrocław
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 1,587
Liczba wątków: 81
Reputacja:
0
Punkty: 2,419
A skoro już o różnych kierunkach studiów mowa, to czy ktoś z Was studiuje taki kierunek jak psychologia kliniczna? I jak wrażenia? Mnie interesuje to już od dłuższego czasu i biorę pod uwagę takie właśnie studia. Zastanawiam się tylko, co z pracą. Czy łatwo będzie dostać zatrudnienie po takim kierunku?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Punkty: 50
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Donator .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 945
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
Punkty: 1,241
gdyby interesował was kierunek inżynieryjny w warszawie to warto zainteresować się zarządzaniem i produkcją - https://wseiz.pl/pl/uczelnia/wydzial-zar...-produkcji . uczelnię mogę polecić, bo stoi na naprawdę wysokim poziomie. duży nacisk na wiedzę praktyczną
Liczba postów: 695
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
Punkty: 1,994
Gdybyś jednak rozważał inną uczelnię, to polecam zainteresować się uczelnią AEH w Warszawie. Moim zdaniem są w stanie wiele zaoferować, jak i mają nowoczesne kierunki, co w sumie akurat mnie przekonuje najbardziej.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości