Otrzymaliśmy 57% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Okna marki Drutex
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 251
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Szukam okien tarasowych i po sprawdzeniu kilku ofert chyba najbardziej interesują mnie te od Drutex. Najważniejsze jest dla mnie to, aby okna były duże i miały odpowiedni czynnik przenikania ciepła. Mają u siebie taki model, który możecie polecić?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Punkty: 50
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Donator .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 2,457
Liczba wątków: 91
Reputacja:
0
To może w takim razie Iglo EXT? Wydaje mi się, że jest to dość dobra propozycja, a firma Drutex ma jednak odpowiednią jakość.
Liczba postów: 36
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Iglo EXT to bardzo dobre rozwiązania, jeśli chodzi o okna i drzwi balkonowe, które są otwierane na zewnątrz. W ofercie Drutex ten model wyróżnia się nowoczesnym wzornictwem i doskonałymi parametrami izolacyjnymi.
Liczba postów: 251
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Dziękuję bardzo za Waszą pomoc! Teraz już wiem, czego szukać i od takich okien oczekiwać. Mam nadzieję, że szybko uda się zrealizować zamówienie. Trzeba teraz tylko udać się do salonu Drutex
Liczba postów: 409
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Też jestem na etapie budowy swojego własnego domu i przede mną decyzja dotycząca wyboru okien. Jeśli chodzi o okna dachowe to wiele pozytywnych opinii znalazłem o producencie RoofLITE+. Wykonują oni ciepłe oraz tanie okna dachowe plastikowe i drewniane. Jakie dokładnie modele można wybrać z ich oferty i czym między się sobą różnią można sprawdzić na ich stronie internetowej.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości