Otrzymaliśmy 44% naszego celu ..
Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
długi - upadłość kosnumencka
Witam serdecznie! Mam duże problemy finansowe, związane z kredytem, który zaciągnąłem 4 lata temu. Zastanawiam się nad zgłoszeniem upadłości konsumenckiej. Potrzebuję namiar na jakąś profesjonalną firmę/prawnika. Najlepiej ze Szczecina, chyba że zdalnie. Polecicie kogoś?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

A duży kredyt? Masz własny majątek np dom, samochód, jakieś działki itd? Bo to wszystko rzutuje na to czy upadłość się opłaca. A co firmy to w Szczecinie siedzibę ma Eureka - https://www.eurekarestrukturyzacje.pl/ , specjalizują się w upadłościach właśnie.
Odpowiedz
(13.08.2024, 00:18)schabowa napisał(a): A duży kredyt? Masz własny majątek np dom, samochód, jakieś działki itd? Bo to wszystko rzutuje na to czy upadłość się opłaca. A co firmy to w Szczecinie siedzibę ma Eureka - https://www.eurekarestrukturyzacje.pl/ , specjalizują się w upadłościach właśnie.

Na własność nic cenniejszego nie mam, wynajmuje mieszkanie. A wiesz ile biorą za taką upadłość?
Odpowiedz
(15.08.2024, 00:52)TomeKMM5 napisał(a):
(13.08.2024, 00:18)schabowa napisał(a): A duży kredyt? Masz własny majątek np dom, samochód, jakieś działki itd? Bo to wszystko rzutuje na to czy upadłość się opłaca. A co firmy to w Szczecinie siedzibę ma Eureka - https://www.eurekarestrukturyzacje.pl/ , specjalizują się w upadłościach właśnie.

Na własność nic cenniejszego nie mam, wynajmuje mieszkanie. A wiesz ile biorą za taką upadłość?

Skoro nie masz żadnego majątku, to już duża przesłanka do tego, że upadłość może się u Ciebie opłacać. Co do ceny to nie wypowiem się bo osobiście nie korzystałam, jedynie od znajomych słyszałam, że robią dobrą robotę i w porównaniu do konkurencji nie zdzierają, tyle wiem.
Odpowiedz
Dzięki wielkie! Postaram się z nimi skontaktować jutro i oby udało mi się umówić na spotkanie. Chcę jak najszybciej ruszyć temat, bo czytałem, że formalności też długo trwają...
Odpowiedz
Dla osób zainteresowanych napiszę, że jestem w trakcie załatwiania wszystkiego. Pomaga mi Eureka , także dziękuje za poleceni!!!!! Liczę, że wszystko skończy się dobrze, widzę światełko w tunelu Uśmiech
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepsze Forum i Radio Młodzieżowe na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama