Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Zastanawiam się nad wakacjami w Grecji albo Hiszpanii i nie wiem, które biuro podróży wybrać. Chciałabym, żeby to były wakacje all inclusive, z jakimiś fajnymi atrakcjami na miejscu, ale nie mam pojęcia, co wybrać. Macie jakieś sprawdzone biura? A może ktoś był na fajnej wycieczce i może coś polecić?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Punkty: 50
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Donator .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja byłem z Oasis Tours dwa razy – raz w Hiszpanii, a drugi raz w Egipcie. Zdecydowanie polecam! Fajne hotele, super organizacja, a do tego opcje wycieczek fakultatywnych były dobrze przemyślane. Co mi się podobało, to fakt, że zawsze można było liczyć na pomoc rezydenta, nawet jak się coś nagle zmieniło. Sprawdź ich ofertę, warto
Liczba postów: 13
Reputacja:
0
(14.10.2024, 19:47)tasek napisał(a): Ja byłem z Oasis Tours dwa razy – raz w Hiszpanii, a drugi raz w Egipcie. Zdecydowanie polecam! Fajne hotele, super organizacja, a do tego opcje wycieczek fakultatywnych były dobrze przemyślane. Co mi się podobało, to fakt, że zawsze można było liczyć na pomoc rezydenta, nawet jak się coś nagle zmieniło. Sprawdź ich ofertę, warto
Też słyszałam o Oasis Tours i widziałam, że mają niezłe opinie. Jakie wycieczki fakultatywne oferują? Czy hotele są tak dobre, jak piszą? Ja zastanawiam się nad Turcją, ale chciałabym też mieć pewność, że będzie ktoś na miejscu, kto pomoże w razie problemów.
Liczba postów: 723
Liczba wątków: 556
Reputacja:
0
Dla mnie najlepszym biurem jest Konsorcjum.pl! Przeżyłam z nimi wycieczkę życia do Brazylii i Argentyny! Konsorcjum.pl doskonale połączyło zwiedzanie i przygodę – Rio, Amazonia, Wodospady Iguassu, a na koniec Buenos Aires i tango. Program był pełen atrakcji, a możliwość elastycznego terminu wyjazdu to dodatkowa wygoda. Polecam każdemu, kto szuka niezapomnianych wakacji!
Liczba postów: 199
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Ja zawsze latam z https://bissole.pl/ mam do nich pełne zaufanie. Wiele razy z nimi podróżowałem - zawsze wszystko zorganizowane na TIP TOP.
Liczba postów: 575
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Mi w oko wpadła oferta tego biura podróży https://sunsara.pl/ Z chęcią wybiorę się z nimi m.in do Iranu i Wietnamu. Organizują naprawdę świetne wyprawy w najdalsze zakątki świata. Dla mnie to dużo lepsza opcja niż kolejna podróż do Włoch czy Hiszpanii.
Grupa: Reklamowiec
Reputacja: 0
Punkty: 50
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Donator .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 10
Reputacja:
0
Na każdej wycieczce rezydent oferuje wycieczki fakultatywne pewnie też jak się zapytasz na infolinii to powiedzą ci co oferują w danej lokalizacji. My hotele mieliśmy super Myślę ze jak się z nimi skontaktujesz to oni odpowiedzą na wszystkie twoje pytania.
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
Polecam biuro podróy, które specjalizuje się w kuchniach świata i aktywnym podróżowaniu - Szamane.pl. Ciekawa mieszanka kulinarnych aktywności, trekingów i wielu innych przygód, dla tych, którzy kochają jeść i przeżywać rozmaite przygody
Reputacja:
0
A wyjeżdżacie gdzieś w okresie zimowym? jesli tak to jakie kierunki polecacie?
|