Otrzymaliśmy 52% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Biuro podróży
Zastanawiam się nad wakacjami w Grecji albo Hiszpanii i nie wiem, które biuro podróży wybrać. Chciałabym, żeby to były wakacje all inclusive, z jakimiś fajnymi atrakcjami na miejscu, ale nie mam pojęcia, co wybrać. Macie jakieś sprawdzone biura? A może ktoś był na fajnej wycieczce i może coś polecić? Uśmiech
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Ja byłem z Oasis Tours dwa razy – raz w Hiszpanii, a drugi raz w Egipcie. Zdecydowanie polecam! Fajne hotele, super organizacja, a do tego opcje wycieczek fakultatywnych były dobrze przemyślane. Co mi się podobało, to fakt, że zawsze można było liczyć na pomoc rezydenta, nawet jak się coś nagle zmieniło. Sprawdź ich ofertę, warto Uśmiech
Odpowiedz
(14.10.2024, 19:47)tasek napisał(a): Ja byłem z Oasis Tours dwa razy – raz w Hiszpanii, a drugi raz w Egipcie. Zdecydowanie polecam! Fajne hotele, super organizacja, a do tego opcje wycieczek fakultatywnych były dobrze przemyślane. Co mi się podobało, to fakt, że zawsze można było liczyć na pomoc rezydenta, nawet jak się coś nagle zmieniło. Sprawdź ich ofertę, warto Uśmiech

Też słyszałam o Oasis Tours i widziałam, że mają niezłe opinie. Jakie wycieczki fakultatywne oferują? Czy hotele są tak dobre, jak piszą? Ja zastanawiam się nad Turcją, ale chciałabym też mieć pewność, że będzie ktoś na miejscu, kto pomoże w razie problemów.
Odpowiedz
Dla mnie najlepszym biurem jest Konsorcjum.pl! Przeżyłam z nimi wycieczkę życia do Brazylii i Argentyny! Konsorcjum.pl doskonale połączyło zwiedzanie i przygodę – Rio, Amazonia, Wodospady Iguassu, a na koniec Buenos Aires i tango. Program był pełen atrakcji, a możliwość elastycznego terminu wyjazdu to dodatkowa wygoda. Polecam każdemu, kto szuka niezapomnianych wakacji!
Odpowiedz
Ja zawsze latam z https://bissole.pl/ mam do nich pełne zaufanie. Wiele razy z nimi podróżowałem - zawsze wszystko zorganizowane na TIP TOP.
Odpowiedz
Mi w oko wpadła oferta tego biura podróży https://sunsara.pl/ Z chęcią wybiorę się z nimi m.in do Iranu i Wietnamu. Organizują naprawdę świetne wyprawy w najdalsze zakątki świata. Dla mnie to dużo lepsza opcja niż kolejna podróż do Włoch czy Hiszpanii.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Na każdej wycieczce rezydent oferuje wycieczki fakultatywne Uśmiech pewnie też jak się zapytasz na infolinii to powiedzą ci co oferują w danej lokalizacji. My hotele mieliśmy super Uśmiech Myślę ze jak się z nimi skontaktujesz to oni odpowiedzą na wszystkie twoje pytania.
Odpowiedz
Polecam biuro podróy, które specjalizuje się w kuchniach świata i aktywnym podróżowaniu - Szamane.pl. Ciekawa mieszanka kulinarnych aktywności, trekingów i wielu innych przygód, dla tych, którzy kochają jeść i przeżywać rozmaite przygody Uśmiech
Odpowiedz
A wyjeżdżacie gdzieś w okresie zimowym? jesli tak to jakie kierunki polecacie?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepsze Forum i Radio Młodzieżowe na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama