Otrzymaliśmy 52% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Który projekt domu wybrać?
Planuję budowę domu i obecnie przeglądam różne gotowe projekty, aby wybrać najlepszy dla mojej rodziny. Zainteresował mnie projekt domu z poddaszem użytkowym, ale wciąż zastanawiam się nad jego funkcjonalnością i kosztami. Przeglądając oferty, natknąłem się na stronę https://www.grupastruktura.pl/budowa-domu-z-projektem/, gdzie proponują kilka interesujących projektów z wycenami. Szczególnie przykuł moą uwagę projekt TD3. Czy ktoś ma doświadczenia z tą firmą i może podzielić się opinią na temat realizacji i ostatecznych kosztów? Szukam również informacji o czasie budowy i jakości wykonania. Każda rada będzie dla mnie niezwykle cenna!
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Cześć , wiecie może u kogo zostanie mi założona porządna wentylacjai z rekuperacją? A potem, docelowo, klimatyzacja? Jestem pewna, że znacie kogoś, gdzie załatwię wszystko na raz. Jestem w tym względzie naprawdę laikiem,
Odpowiedz
Często zdarza się, że inwestycje budowlane są realizowane zdalnie, zwłaszcza w przypadku projektów międzynarodowych. Usługi, które umożliwiają wygodne zarządzanie projektem na odległość, są idealnym rozwiązaniem w takich przypadkach. Pracownia https://raav.pl/oferta/projekty-na-odleg...anicznych/ oferuje tego typu usługi. Na pewno warto zerknąć.
Odpowiedz
Sam myślę o tym by na dniach postawić na kurs kosztorysowanie
Odpowiedz
Domy szkieletowe inspirowane skandynawskim stylem zachwycają minimalistycznym wyglądem i rozsądnymi kosztami. Przykłady projektów można znaleźć w internecie, na przykład na stronie https://skandhouse.pl/projekty.html
Odpowiedz
Skoro wybieracie pompę, to na pewno planujecie właśnie budowę. Pamiętajcie, że oprócz materiałów budowlanych przyda Wam się również na przykład dobra pompa do brudnej wody. Z tego, co wiem, tego typu urządzenia ma w swojej ofercie na przykład firma Dambat.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepsze Forum i Radio Młodzieżowe na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama