Otrzymaliśmy 57% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dzień dobry wszystkim!!!
Dzień dobry, ja dzisiejsza świeżynkaUśmiech
Jeśli będę mieć jakieś zapytanie mogę na Was liczyć?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Witaj na forum, zawsze pomogę jak będzie trzeba  Wink
Odpowiedz
(06.01.2025, 16:31)Mamut1 napisał(a): Dzień dobry, ja dzisiejsza świeżynkaUśmiech

Cześć! Oczywiście, zawsze możesz na nas liczyć. Jeśli będziesz potrzebować pomocy, z chęcią Ci pomożemy, a może nawet uda się przygotować dla Ciebie niepowtarzalne życzenia! Uśmiech
Odpowiedz
(07.01.2025, 11:41)natala78 napisał(a):
(06.01.2025, 16:31)Mamut1 napisał(a): Dzień dobry, ja dzisiejsza świeżynkaUśmiech

Cześć! Oczywiście, zawsze możesz na nas liczyć. Jeśli będziesz potrzebować pomocy, z chęcią Ci pomożemy, a może nawet uda się przygotować dla Ciebie niepowtarzalne życzenia! Uśmiech

Witam, mam właśnie problem. Chciałabym zrzucić sobie odcinek ostatni serii Dragon Ball Super na komputer, ale nie wiem co tu kliknąć. Hmm, pierwszy odcinek serii Super ma taki znaczek do pobrania (ale ja potrzebuję właśnie ostatni odcinek), więc nie wiem, co z tym fantem zrobić? Czy może jest tak, że jak już obejrzałam na stronce to nie da się już ściągnąć? 
Z góry dzięki za pomoc.
Odpowiedz
Zależy na jakim serwerze znajduje się odcinek, na jednym można pobrać a innych nie ma jak

jak odcinek jest na serwerze własnym to można pobrać, a na innych firm to już jest trudniej pobrać
Odpowiedz
(10.01.2025, 19:10)Krzysztof018 napisał(a): Zależy na jakim serwerze znajduje się odcinek, na jednym można pobrać a innych nie ma jak

jak odcinek jest na serwerze własnym to można pobrać, a na innych firm to już jest trudniej pobrać

Hmm, a skąd mam się dowiedzieć na jakim to serwerze? Wybrałam tutaj na needs24.pl odcinek 131 z listy Dragon Ball Super. Wrzucam w załącznik screen ekranu.

Załączone pliki Miniatury

Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Załączone pliki Miniatury

Odcinek Dragon Ball Super 131 jest hostowany przez cda
Odpowiedz
(13.01.2025, 22:53)Krzysztof018 napisał(a): Odcinek Dragon Ball Super 131 jest hostowany przez cda

Dziękuję ślicznie, udało mi się zrzucić odcinek na mój komputer i teraz będę mogła oglądać do woli nawet jak Internet mi się skończyUśmiech
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepsze Forum i Radio Młodzieżowe na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama