11.03.2025, 14:05
Potrzebuję cateringu dla szkoły i przedszkola w Warszawie. Szukam kogoś, kto zdrowo gotuje, z lokalnych składników. Macie może jakieś rekomendacje, gdzie warto zamawiać?
Potrzebuję cateringu dla szkoły i przedszkola w Warszawie
|
11.03.2025, 14:05
Potrzebuję cateringu dla szkoły i przedszkola w Warszawie. Szukam kogoś, kto zdrowo gotuje, z lokalnych składników. Macie może jakieś rekomendacje, gdzie warto zamawiać?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Donator .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
12.03.2025, 09:33
Dzieci to teraz takie niejadki, ale może z https://cateringkoniczynka.pl/ podejście wam jedzenie. Mają różnorodne menu, z sezonowych owoców i warzyw, z zachowaniem odpowiednich porcji proporcjonalnie do wieku. Spróbujcie sobie, bo ich mocną stroną jest też punktualność i indywidualne podejście.
21.03.2025, 12:23
Według mnie bardzo dobre jest jedzenie dietetyczne warszawa . Ogólnie nie tak dawno natrafiłam na ofertę tej firmy i według mnie jest ona bardzo korzystna. Posiłki są bardzo smaczne, wartościowe, dodatkowo też jeśli chodzi o ceny to nie są one zawyżone
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|