Otrzymaliśmy 57% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zapytanie
Witam, mam właśnie problem. Chciałabym zrzucić sobie film Dragon Ball Super Hero z dubbingiemon Ball Super:na swój komputer, bo internet mi w połowie filmu regularnie siada i muszę oglądać od początku, ale nie wiem co tu kliknąć. Hmm, niektre filmy mają taki znaczek do pobrania, więc nie wiem, co z tym fantem zrobić? Czy może jest tak, że jak już obejrzałam na stronce to nie da się już ściągnąć? 
Z góry dzięki za pomoc.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Odcinki znajdują się na różnych hostingach , z jednego można pobrać na innym nie da się pobrać, to zależy od hostingu czy pozwala pobierać pliki
Odpowiedz
A gdzie to można sprawdzić jaki to hosting?
Odpowiedz
Dragon Ball Super Hero z dubbingiem lektorem to hosting cda u mnich nie bardzo sie da pobierać
Odpowiedz
(24.03.2025, 19:19)Krzysztof018 napisał(a): Dragon Ball Super Hero z dubbingiem to hosting cda u mnich nie bardzo sie da pobierać

Nie bardzo, czy nie da się w ogóle? Wink a gdzie moznaby pobrać z lektorem lub dubbingiem ten film? Może Pan pomóc? Na grupie Mirai wyskakuje mi błąd i w ogóle nie ma dźwięku, zresztą chyba tylko z napisami wszystkie filmy mająSmutny
Odpowiedz
Odcinki dokładnie 38 są tylko z lektorem, nie ma z dubingiem może kiedyś sie pojawią

Mirai ma chyba tylko z napisami dostępne

Pliki dużo ważą i znajdują sie na zewnętrznych serwerach/hostingach
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepsze Forum i Radio Młodzieżowe na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama