Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Laserowe usuwanie blizn pooperacyjnych - czy to możliwe?
Po operacji pozostała mi blizna, która jest bardzo widoczna i chciałabym ją zredukować. Słyszałam, że laseroterapia może pomóc w takich przypadkach. W klinice Neonia oferują zabiegi laserowe na blizny - https://neonia.com.pl/laseroterapia/. Czy ktoś z Was korzystał z takiego zabiegu w tej klinice? Jakie są efekty i czy warto się na to zdecydować?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Myślę, że jak najbardziej możliwe. Teraz jest tyle nowoczesnych zabiegów z użyciem laserów, czy to w kosmetyce czy medycynie estetycznej. i naprawdę z bardzo dobrej jakości urządzeń specjaliści korzystają, że udaje się osiągać bardzo bardzo dobre efekty. Zobacz na przykład na zabiegi wykonywane w LaserMed w Łodzi. I opinie klientów i klientek tego miejsca.
Odpowiedz
Jak masz blizny lub inne defekty których chcesz się pozbyć to skorzystaj z medycyny estetycznej. Odwiedź tą klinikę silverclinic.pl/zabiegi-chirurgiczne/lifting-twarzy/ a tam dr Srebrzyński zajmie się twoimi problemami. MA on wiedzę więc efekt jego pracy miło cię zaskoczy i przywróci piękny wygląd.
Odpowiedz
Z tego co czytałam i rozmawiałam z dziewczynami, to laseroterapia faktycznie pomaga przy bliznach pooperacyjnych, tylko zwykle robi się serię zabiegów, a nie jeden. Nowoczesne lasery potrafią stopniowo wygładzać skórę i poprawić jej strukturę, więc blizna staje się dużo mniej widoczna.
Jedna znajoma robiła konsultację w Klinice Miracki, bo oni specjalizują się właśnie w laseroterapii i mają sporo różnych laserów (takich bardziej zaawansowanych). Lekarz jej tłumaczył, że przy bliznach często dobiera się terapię indywidualnie albo łączy różne zabiegi, żeby skóra się lepiej regenerowała. Podobno efekty są najlepsze właśnie przy takiej dobrze dobranej serii - zobacz sobie klinikamiracki.pl/blizny-nie-musza-byc-na-zawsze
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepsze Forum i Radio Młodzieżowe na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama