Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaki dozownik pneumatyczny z mieszadłem i grzaniem?
Cześć, czy będziecie mi mogli powiedzieć jaki dozownik pneumatyczny  z nalewarką i napełniarką z mieszadłem wybrać. Zależy mi na wysokiej wydajności o pojemności ok. 20l i wysoką szybkością napełniania butelek w zakresie (30-40). Najlepiej, abym też mogła wcześniej dokładniej sprawdzić sprzęt, a do tego dostępny w dobrej cenie. Pomożecie?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Mam ten dozownik pneumatyczny 30 L z grzaniem i mieszadłem i sprawdza się świetnie https://aaatech.pl/dozownik-pneumatyczny...p-820.html działa płynnie, a szybkość napełniania bez problemu sięga 40 butelek/min przy mniejszych porcjach. Bardzo wygodna regulacja temperatury i mieszadło to duży plus przy pracy z gęstszymi produktami.
Odpowiedz
Zdecydowałem się na ten model, bo pozwala idealnie dobrać porcję (ja mam wersję do 1000 ml), a grzanie i mieszadło dają dużą kontrolę nad konsystencją produktu. Plus za prostą obsługę i wykonanie ze stali nierdzewnej wszystko wygląda solidnie.
Odpowiedz
U nas kluczowe przy wyborze były jednak stabilna i szybka praca, dokładność dozowania, możliwość obsługi gęstszych cieczy i trwałość wykonania. Dodatkowo braliśmy pod uwagę, czy sprzęt łatwo się czyści i czy ma części dostępne po gwarancji.
Odpowiedz
Sprzęt warto zamówić z wyprzedzeniem ja miałam możliwość przetestowania u dostawcy przed zakupem, więc polecam się odezwać i umówić w https://aaatech.pl/dozownik-pneumatyczny...p-820.html Cenowo wychodzi korzystnie, zwłaszcza że to maszyna do ciągłej pracy i oszczędza mnóstwo czasu i energii.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepsze Forum i Radio Młodzieżowe na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama