Otrzymaliśmy 56% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Diva Butik
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 830
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
Cześć! Chciałam zapytać czy znacie może taki butik https://www.facebook.com/divafashion4you ? Zamawialiście coś, jak opinie? Podoba mi się bardzo jedna sukienka i tak się zastanawiam czy warto. Będę wdzięczna za porady!
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Donator .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 483
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Fajny butik! Ciuszki mają super, ceny atrakcyjne, szybko wysyłają. Jednym słowem - zamawiaj! Myślę, że będziesz zadowolona. Wybór mają spory, do tego ciągle nowości się pojawiają.
Reputacja:
0
Dzięki! No właśnie co zajrzę na stronkę to jakieś nowości, za każdym razem jeszcze coś mi wpada w oko  ale i ceny w porządku, zamówię dwie sukienki gdzie normalnie w sklepie nie miałabym jednej
Liczba postów: 483
Reputacja:
0
Nie ma sprawy. Z cenami to owszem, poniżej 100 zł można sporo ciuszków znaleźć i to jakość jest fajna też. Można zamówić kilka sztuk od razu, to wtedy jedną dostawą przyjdzie.
Liczba postów: 2,865
Liczba wątków: 98
Reputacja:
1
Zobaczyłam na stronę tego butiku i jestem pozytywnie zaskoczona ile ładnych ubrań wystawiają. Bardzo ładna Pani modelka, ciuszki dzięki temu jeszcze zyskują. I stacjonarnie można ich w Łomży odwiedzić.
Reputacja:
0
Tak tak, mają i stacjonarny sklep. Chociaż pewnie jak i dla mnie większość woli zamówić w sieci. W razie co można przecież odesłać. Ale W Diva widać od razu ubrania na modelce dlatego raczej z góry wiemy co do nas przyjdzie. I są dokładne wymiary podawane.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Donator .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 4,133
Liczba wątków: 143
Reputacja:
0
Według mnie warto zajrzeć na https://orirose.pl/ . Bielizna wyróżnia się jakością wykonania, a ceny są naprawdę atrakcyjne
Reputacja:
0
Butik jest serio świetny, warto zaglądać na nowości jakie wstawiają. Jest ich mnóstwo każdego tygodnia, ciuszki jakościowo lepsze niż może się wydawać po filmiku. A wysyłki bez opóźnień, także Diva można śmiało dodać do zaufanych sklepów z ubraniami online.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 169
Reputacja:
0
Bardzo polecam bieliznę wyszczuplającą z https://orirose.pl/ – zamówiłam u nich kilka sztuk i świetnie dopasowują się do ciała, modelują talię i brzuch, a przy tym są wygodne.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości