Otrzymaliśmy 56% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kurs html dla początkujących
Cześć wszystkim! 
Chciałabym zacząć uczyć się HTML i CSS, ale jestem totalnie na początku drogi i szukam kursu, który tłumaczy wszystko od podstaw. Możecie mi coś polecić??
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Cześć, myślę, że mogę Ci coś poradzić Uśmiech Sama miałam okazję nie tak dawno przerobić kurs HTML od podstaw i mimo że byłam kompletnie początkująca, sporo zrozumiałam Uśmiech Kurs HTML dla początkujących, który przerobiłam,  jest bardzo szczegółowy, ma obszerne wprowadzenie. To, co mi się spodobało, to proste wyjaśnienia bez trudnego żargonu. Dzięki temu można od razu zobaczyć, jak kod działa w praktyce i łatwiej zapamiętać najważniejsze elementy. Ogólnie to uważam, że dobry kurs HTML i CSS od podstaw bardzo się przydaje, ale i tak najważniejsza jest praktyka. Mam nadzieję, że pomogłam Uśmiech
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepsze Forum i Radio Młodzieżowe na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama