Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Fotowoltaika — czy to się jeszcze opłaca w 2025 roku?
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 522
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Zastanawiam się, czy montaż fotowoltaiki ma jeszcze sens przy obecnych stawkach za prąd i nowych zasadach rozliczania. Słyszałem różne opinie – jedni mówią, że to się zwraca szybciej niż kiedykolwiek, inni że już nie warto. Jak to wygląda u Was w praktyce?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,003
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
U mnie instalacja działa drugi rok i mimo zmian w systemie opustów dalej się opłaca. Rachunki spadły praktycznie do zera, a nadwyżki prądu pokrywają zimowe zużycie. Klucz to dobra firma, która nie tylko montuje, ale też dobrze doradzi.
Liczba postów: 835
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
Dokładnie, wybór wykonawcy to połowa sukcesu. Ja długo szukałam i trafiłam na EasyEko. Zrobili mi kompletną ofertę, pokazali realne wyliczenia i załatwili dotację z „Mój Prąd”. Instalacja śmiga bez problemów, a kontakt po montażu też świetny. Wszystkie szczegóły można na https://www.easyeko.pl/ sprawdzić.
Liczba postów: 522
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Dzięki! Właśnie o coś takiego mi chodziło — rzetelna obsługa i pomoc z dotacją. Zerknąłem na EasyEko, wygląda solidnie. Pewnie się z nimi skontaktuję, bo szkoda dalej płacić tyle za prąd, skoro można to sensownie ogarnąć.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,513
Liczba wątków: 9
Reputacja:
1
Ktoś z Was kupował może falowniki w https://qnisz.pl/? Patrzę na ich ofertę i wygląda to całkiem sensownie, sporo różnych marek i modeli, ale nie znam firmy „z życia”. Dajcie znać, jak z jakością sprzętu, pomocą przy doborze i ewentualnymi reklamacjami, bo przymierzam się do większego zakupu.
Liczba postów: 77
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Nie czekaj dłużej – dofinansowanie do fotowoltaiki w programie Mój Prąd to świetna okazja, by zainwestować w panele słoneczne na własnym dachu! Dotacja znacząco obniża początkowe koszty, umożliwiając szybsze przejście na czystą energię. Dzięki temu rachunki za prąd maleją, a Ty zyskujesz większą niezależność od dostawców. Coraz więcej gospodarstw domowych korzysta z tego wsparcia, łącząc ekologiczną postawę z realnymi oszczędnościami. To idealny moment, by dołączyć do zielonej zmiany i cieszyć się korzyściami przez długie lata!
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości