11.02.2026, 12:52
Kiedyś był telefon stacjonarny czy używacie jeszcze? Ja mam tylko komórkę.
|
Telefon komórkowy a telefon stacjonarny
|
|
11.02.2026, 12:52
Kiedyś był telefon stacjonarny czy używacie jeszcze? Ja mam tylko komórkę.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
11.02.2026, 14:52
Nie, nie znam nawet nikogo kto ma telefon stacjonarny. Nawet babcie w mojej rodzinie korzystają wyłącznie ze smartfona.
22.02.2026, 22:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.02.2026, 21:10 przez Krzysztof018.)
Ja już od wielu lat mam tylko i wyłącznie telefon komórkowy. Z telefonu stacjonarnego ostatnio chyba korzystałam mniej więcej 20 lat temu
Obecnie oferty sieci komórkowych[/url] są naprawdę bardzo atrakcyjne, więc jest w czym wybierać. A Wy z usług jakiego operatora korzystacie?
22.02.2026, 23:11
Ja tylko używam telefonu komórkowego .
25.02.2026, 19:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.02.2026, 21:09 przez Krzysztof018.)
Zdarza się, że telefon przestaje działać w najmniej odpowiednim momencie, a znalezienie sprawdzonego serwisu wcale nie jest takie proste. Widziałam ofertę Hello GSM i zastanawiam się, czy ktoś z Was miał okazję sprawdzić, jak wygląda tam naprawa telefonów od strony obsługi klienta. Czy informują dokładnie o kosztach przed wykonaniem usługi? Ciekawi mnie też, czy zajmują się różnymi markami urządzeń, czy raczej wybranymi modelami. Podzielcie się, proszę opiniami, bo temat na pewno przyda się wielu osobom.
28.02.2026, 01:54
Smartfony to nieodłączna część naszej codzienności, ale czasem potrafią sprawić kłopot z zasięgiem. Zastanawiałam się, czemu mój telefon gubi zasięg i znalazłam ciekawy artykuł, który wyjaśnia przyczyny oraz podpowiada rozwiązania. Warto zerknąć na porady dotyczące resetu urządzenia i kontroli karty SIM.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników! |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|