Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Krzesło biurowe dla dziecka
Temat: Krzesło/fotel do biurka dla 5, 10 i 11 latków. Wiem, że wybór jest ogromny ale chciałabym kupić coś porzadnego, odpowiedniego dla dziecka pod względem ergonomicznym. Próbowałam coś znaleźć na ten temat ale są tylko ogólne zalecenia a ja chciałabym konkretne modele które u Was się sprawdzają. Gdzieś czytałam, że dla młodszych dzieci fotele obrotowe niekoniecznie, podobnie kółka i już sama nie wiem….
Dzieci i tak juz mocno są narażone na wady kręgosłupa i nie chciałabym tego spotęgować.
Co wybralyscie?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Ja planuję dla dzieci do ukończenia 12 lat Stokke Nomi. Później chciałabym, żeby korzystali z aktywnego krzesła ortopedycznego. Tutaj niestety moje chciejstwo może nie pójść w parze z oczekiwaniami dzieci, bo gdyby zostali zapalonymi graczami, będą potrzebować wygodnego krzesła i przy grach samochodowych dosięgać do P***ów. Wtedy zapewne się ugnę i poszukam porządnego krzesła gamingowego. Biurka chcę kupić szerokie, na lata, z regulowaną wysokością.

Zerknij sobie do Elzap https://elzap.eu/krzesla-biurowe-dla-dzieci,c-986 Znajdziesz tutaj dobrej klasy biurka oraz krzesła dla dzieci.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama