Otrzymaliśmy 53% naszego celu ..
Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dbanie o zdrowie
Nie znam dokładnego rejonu, który Cię interesuje, ale jeśli to Warszawa, warto wspomnieć o CM Gamma przy Broniewskiego 3. Oferuje kompleksowe badania i leczenie, w tym chirurgiczne. Fizjoterapeuci wysoko wykwalifikowani pomogą Ci szybko wrócić do zdrowia.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Kapcie ortopedyczne to niezbędny element wyprawki każdego przedszkolaka. Odwiedź kapcie ortopedyczne dla dzieci, aby znaleźć obuwie, które zapewni dziecku komfort i bezpieczeństwo podczas zabawy.
Odpowiedz
Oleje CBD wpływają dobrze na organizm uspokajają, wyciszają..itd
Odpowiedz
Jeśli macie problemy reumatologiczne, to moim zdaniem warto sięgnąć do tej oferty: http://reumedis.pl/ gdzie bezproblemowo znajdziecie pomoc doświadczonego lekarza. Gabinet oferuje diagnostykę oraz leczenie. Moim zdaniem warto zajrzeć do ich oferty w wolnym czasie, jeśli szukacie takiego lekarza.
Odpowiedz
Myślę, że najlepiej wybierać gabinety prywatne
Odpowiedz
Jak myślicie, czy warto sprawdzać coś takiego jak woda morska do nosa dla niemowląt ? Moje dziecko ma często problemy ze zdrowiem i nie mogę zaprowadzić porządku, jeśli chodzi o jego katar. Szukam więc dodatkowego sposobu i na razie to mi przyszło do głowy. Chętnie poznam i Wasze zdanie.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Cześć wszystkim! Chciałabym poruszyć temat chorób tarczycy, ponieważ zauważyłam, że wiele osób zmagających się z różnymi dolegliwościami może mieć problemy z tarczycą. Czy ktoś z was jest dotknięty chorobą tarczycy lub ma kogoś w swoim otoczeniu, kto boryka się z tym problemem? Jakie były objawy i jakie kroki podjęliście w kierunku diagnozy i leczenia? Chętnie poznam wasze historie i doświadczenia związane z chorobami tarczycy. Tutaj https://naturalnieozdrowiu.pl/czy-czyste...-tarczycy/ znalazłam ciekawy artykuł na temat wpływu czystka na tarczycę. Warto się z nim zapoznać.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepsze Forum i Radio Młodzieżowe na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama