Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
kampanie linkedin ads
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 733
Liczba wątków: 556
Reputacja:
0
Hej, wiecie może jaka firma oferuję kampanie linkedin ads Kraków? Poszukujemy kogoś kto zrobi nam akcje marketingową i zaopiekuje się naszym profilem. Chcemy, aby cały czas był aktywny. Co sądzicie o promocji marki na linkedin, korzystał ktoś z was?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 143
Liczba wątków: 93
Reputacja:
0
07.06.2021, 14:22
Osobiście mogę polecić agencję interaktywną Invette. Zajmowali się kampanią linkedin ads mojej firmy https://invette.pl/social-media/
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,287
Liczba wątków: 87
Reputacja:
0
W mojej opinii przede wszystkim należy poświęcić więcej uwagi na zaistnienie ze swoją firmą na portalu Linkedin z pomocą którego przede wszystkim będziecie mogli uzyskać dużo lepsze efekty zarówno w zakresie pozyskiwania nowych pracowników, ale również osób zainteresowanych naszą firmą, także budując nasz wizerunek. Jeśli chcielibyście wykorzystać naprawdę skutecznie potencjał to jednak warto skorzystać ze wsparcia profesjonalistów, którzy znają się na tym i zajmą się obsługą oraz prowadzeniem profilu na Linkedin, a w tym na pewno pomoże agencja Emedialni https://emedialni.pl/oferta/linkedin/ Pozdrawiam serdecznie, życzę sukcesów!
Liczba postów: 299
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
W jaki sposób prowadzić taką kampanię? Macie jakieś porady?
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Nie miałam pojęcia, że nawet tam wykonuje się takie kampanie