Otrzymaliśmy 53% naszego celu ..
|
|
Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności
|
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
malarstwo
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 286
Liczba wątków: 233
Reputacja:
0
Punkty: 1,191
Witajcie! Moim konikiem jest malarstwo współczesne i szukam miejsc, w których mogłabym wystawiać swoje amatorszczyzny. Może znacie jakieś galerie, np. jak ta: https://www.va-gallery.pl/ ? Byłabym wniebowzięta gdyby ktoś taki zgodził się na moją wystawę. Pozdrawiam!
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Punkty: 50
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Donator .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Punkty: 58
oo jaaa... fajnie, że ktoś jeszcze się zajmuje takimi rzeczami
___
okulary korekcyjne męskie
Liczba postów: 1,577
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
Punkty: 1,909

Mnóstwo osób zajmuje się, albo chociaż interesuje się sztuką i to bardzo dobrze! Jeśli jest wam bliski temat renesansu to na pewno albrecht durer biografia was zainteresuje, polecam się z nią zapoznać, bardzo ciekawa
Liczba postów: 383
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Punkty: 484
Bardzo lubię sztukę i mam cieszę się kiedy uda mi się znaleźć nowe miejsce, w którym mogę ją oglądać  Zresztą na oglądaniu się nie kończy, bo często kupuje obrazy, które wyjątkowo wpadną mi w oko. Najlepszym miejscem do podziwiania i nabywania sztuki ostatnimi czasy jest dla mnie Gallery of Young Polish Art w Warszawie. Prezentują u siebie dzieła młodych polskich artystów https://www.instagram.com/goypa.pl/
Liczba postów: 2,014
Liczba wątków: 123
Reputacja:
0
Punkty: 3,241
A skoro już o malarstwie mowa, to twórczość którego artysty najbardziej sobie cenicie? Mi na przykład bardzo się podobają obrazy chełmońskiego. Uważam, że mają one w sobie "to coś". Bardzo podoba mi się między innymi "Droga wśród skał" czy też "Kurka wodna".
Liczba postów: 399
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Punkty: 526
A macie jakieś miejsca gdzie można znaleźć wyjątkowe dzieła sztuki takie jak obrazy czy rzeźby ? Byłam ostatnio u siostry i miała cudowny obraz na ścianie. Kiedy zapytałam gdzie go znalazła, odpowiedziała : Dom aukcyjny  Teraz śledzę na bieżąco co nowego będzie na licytacji
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Punkty: 50
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Donator .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 58
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Punkty: 108
Witajcie, czy mieliście styczność z malarstwem Rzymu lub z twórczością Caravaggio? Znalazłam ciekawy artykuł o tym malarzu na tej stronie https://pikoteka.com/pl/artysta/caravaggio/37, gdzie opisana jest jego twórczość. Jego dzieła miały ogromny wpływ kształtujący okres baroku. Po więcej ciekawych informacji na temat tego artysty odsyłam na ich stronę.
Liczba postów: 770
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Punkty: 828
Jeżeli chodzi o moje hobby, to nie ukrywam że najbliższe jest mi malarstwo. Często przeglądam sobie różne dzieła sztuki, ponieważ bardzo mnie one Inspirują. Ostatnio przestałam bardzo ciekawy artykuł na stronie tego portalu https://artbidy.com/pl/historie/patrol-p...ta-zbiorek który dotyczył właśnie takich dzieł sztuki, więc jeżeli również jesteście czymś takim zainteresowani, to koniecznie sobie tam zerknijcie
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości