08.05.2023, 15:12
Witam,ja z kolei poszukuje nowosci,jesli chodzi o sprzęt żeglarski. Pasjonuje się tym od jakiegos czasu, co sądzicie o tym,aby inwestowac w pasje na początku swojej przygody?
Otrzymaliśmy 62% naszego celu .. | ||||||
|
||||||
Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności |
hobby
|
08.05.2023, 15:12
Witam,ja z kolei poszukuje nowosci,jesli chodzi o sprzęt żeglarski. Pasjonuje się tym od jakiegos czasu, co sądzicie o tym,aby inwestowac w pasje na początku swojej przygody?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Donator .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
28.05.2023, 14:25
Sztuka malarska to moja największa pasja. Obrazy stanowią dla mnie nie tylko estetyczne doznania, ale także źródło refleksji i inspiracji. Fascynuje mnie różnorodność stylów, najbardziej jednak kocham secesje. A Wy macie ulubiony kierunek w sztuce?
10.06.2023, 08:23
Ja mam sporo zainteresowań i nie potrafię wybrać jednego ulubionego.
01.08.2023, 09:15
Każdy ma jakieś swoje hobby
![]() ![]()
04.08.2023, 13:40
Czy f gazy egzamin jest skomplikowany? Proszę o podzielenie się swoimi doświadczeniami z samym egzaminem i jego przebiegiem.
30.08.2023, 16:03
Jeśli interesują Cię sporty wodne, lubisz żeglować z pewnością wiesz jak ważna jest kwestia transportu łodzi. Jeżeli chcemy zająć się tematem samodzielnie, musimy posiadać odpowiednią przyczepę. Najlepiej sprawdzą się te dedykowane do przewożenia łodzi. Jeśli chcesz zorientować się w temacie sprawdź przyczepa podłodziowa z płozami Dzięki temu będzie Ci łatwiej podjąć decyzję co do wyboru.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Donator .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
10.09.2023, 07:59
Hobby, które potrafi pochłonąć do reszty do wędkarstwo. W miarę gdy będziemy zdobywać doświadczenie, potrzebne, będą nam kolejne elementy stroju - https://pleciona.pl/pl/c/Wodery-i-Spodniobuty/48 . Warto zadbać również o wodery wędkarskie, dzięki takim specjalnym spodniom podczas każdego wyjazdu na ryby, będzie można wejść dużo dalej niż posiadając zwykłe kalosze, to strój który zdecydowanie ułatwia łowienie.
19.09.2023, 11:33
a co powiecie na jazdę konno ? według mnie to super pomysł na spędzanie wolnego czasu
![]()
20.09.2023, 13:40
(26.07.2021, 16:34)Weronika11 napisał(a): Hej, jakie hobby mają wasze dzieci? Od kilku lat moim największym hobby są podróże. Wielokrotnie organizowałam je na własną rękę, ale równie często korzystam z usług biura Konsorcjum.pl, bo są dla mnie najlepsi na rynku. Mają atrakcyjne ceny, a mimo to zawsze są pomocni dla klienta i bardzo profesjonalni. W tym roku byliśmy na Hawajach. Mieliśmy nocleg z aneksem kuchennym w spokojniejszej plaży Waikiki. Spokój, cisza, przestrzeń, piękno przyrody, woda - wspaniałe wspomnienia. Poznaliśmy też mnóstwo fantastycznych ludzi, z którymi jesteśmy w stałym kontakcie, próbowaliśmy lokalnych przysmaków i dowiadywaliśmy się o tamtejszej kulturze. Super czas.
Wczoraj, 11:09
Od kilku lat moim hobby jest uprawa w domu roślin egzotycznych. Mam ich już całkiem sporo, niektóre z nich to okazy kolekcjonerskie. Dbam o nie w oparciu o wskazówki wyczytane na tym blogu https://kropkiikwiatki.pl/ i wszystko ładnie rośnie.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|