Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
ubranka niemowlęce
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,500
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałam się skorzystać z oferty polecanej mi szkoły rodzenia w Gdańsku - kurs pierwszej pomocy u dzieci i szczerze Wam polecam. Wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Moderator
Liczba postów: 430
Liczba wątków: 25
Reputacja:
4
Bardzo ładne ubranka niemowlęce można kupić w smyku, a gdybyście szukali wyprawki to zajrzyjcie na tą stronę https://www.smyk.com/wyprawka-dla-noworodka.html bo jest tu bardzo duży wybór takich rzeczy dziecięcych. Można bez problemu skompletować wyprawkę
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 162
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Hej! Chciałam polecić naturalne kosmetyki dla mam ze strony amko Kupiłam krem na rozstępy i jest fantastyczny! Skóra jest nawilżona, a rozstępy są mniej widoczne. Kosmetyki są delikatne i nie podrażniają skóry. Idealne dla każdej mamy. Gorąco polecam!
Liczba postów: 524
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Ubranka to jeden z najważniejszych elementów wyprawki dla noworodka - https://motulinka.com/kp/ubranka-dla-dzi...niemowlat/ . Podstawą są body, pajacyki, śpioszki i kaftaniki – wszystko to, co gwarantuje dziecku wygodę i komfort. Warto wybierać ubrania z delikatnych materiałów, które będą bezpieczne dla wrażliwej skóry malucha. Przy kompletowaniu garderoby, warto również zwrócić uwagę na łatwe zapięcia, które ułatwią codzienne ubieranie i przewijanie.
Liczba postów: 187
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Do wyprawki trzeba też dobrać odpowiedni wózek, a to już jest naprawdę trudne zadanie. Ja w takiej sytuacji polecam Cavoe Axo Style. Jest bardzo uniwersalnym wyborem, a wózek przy okazji zapewni wygodę i bezpieczeństwo dziecku.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,060
Liczba wątków: 406
Reputacja:
0
Ubranka to nie wszystko - wazny jest również wózek. Jeśli ktoś szuka spacerówki, która się łatwo składa i nie zajmuje pół bagażnika, to polecam sprawdzić EasyGo Hero. Mały po złożeniu, a siedzisko zaskakująco duże
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości