Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ubranka niemowlęce
Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałam się skorzystać z oferty polecanej mi szkoły rodzenia w Gdańsku - kurs pierwszej pomocy u dzieci i szczerze Wam polecam. Wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Bardzo ładne ubranka niemowlęce można kupić w smyku, a gdybyście szukali wyprawki to zajrzyjcie na tą stronę https://www.smyk.com/wyprawka-dla-noworodka.html bo jest tu bardzo duży wybór takich rzeczy dziecięcych. Można bez problemu skompletować wyprawkę
Odpowiedz
Hej! Chciałam polecić naturalne kosmetyki dla mam ze strony amko Kupiłam krem na rozstępy i jest fantastyczny! Skóra jest nawilżona, a rozstępy są mniej widoczne. Kosmetyki są delikatne i nie podrażniają skóry. Idealne dla każdej mamy. Gorąco polecam!
Odpowiedz
Ubranka to jeden z najważniejszych elementów wyprawki dla noworodka - https://motulinka.com/kp/ubranka-dla-dzi...niemowlat/ . Podstawą są body, pajacyki, śpioszki i kaftaniki – wszystko to, co gwarantuje dziecku wygodę i komfort. Warto wybierać ubrania z delikatnych materiałów, które będą bezpieczne dla wrażliwej skóry malucha. Przy kompletowaniu garderoby, warto również zwrócić uwagę na łatwe zapięcia, które ułatwią codzienne ubieranie i przewijanie.
Odpowiedz
Do wyprawki trzeba też dobrać odpowiedni wózek, a to już jest naprawdę trudne zadanie. Ja w takiej sytuacji polecam Cavoe Axo Style. Jest bardzo uniwersalnym wyborem, a wózek przy okazji zapewni wygodę i bezpieczeństwo dziecku.
Odpowiedz
Ubranka to nie wszystko - wazny jest również wózek. Jeśli ktoś szuka spacerówki, która się łatwo składa i nie zajmuje pół bagażnika, to polecam sprawdzić EasyGo Hero. Mały po złożeniu, a siedzisko zaskakująco duże
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepsze Forum i Radio Młodzieżowe na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama