Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
ekspresowe tłumaczenie dokumentów
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 63
Liczba wątków: 63
Reputacja:
0
Dzień dobry!
Wczoraj dowiedziałem się, że aby wyjechać na konferencję, muszę jak najszybciej przetłumaczyć moje dokumenty techniczne z zakresy badań reklamowych na język angielski. Z racji specjalistycznego języka nie jestem w stanie zrobić tego samodzielnie. Pomocny okazałby się profesjonalny tłumacz angielskiego. Potrzebuję fachowej pomocy w ekspresowym tępie, aby wyjechać. Przeszukując internet, trafiłem na usługi firmy https://123tlumacz.pl/. Czy ktoś z Państwa zna i poleca? Bardzo proszę o opinię
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,363
Liczba wątków: 10
Reputacja:
1
Zdecydowanie właśnie takie usługi są bardzo ważne i ja również jestem przekonany, że bardzo fajnie jest korzystać ze sprawdzonych rozwiązań. Na pewno zobacz jak fajnym rozwiązaniem jest wtyczka LingAPI i myślę, że w przypadku stron internetowych ona by się bardzo przydała. Ja muszę się jej jeszcze bliżej przyjrzeć.
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 60
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Czekało nas przetłumaczenie sporej ilości dokumentów technicznych i specjalistycznych. Język zwyczajnie nas przerastał, dlatego najrozsądniej było skorzystać z usług firmy, która to takie usługi świadczy. Padło na niezawodnych BELLEPAT https://www.bellepat.pl/oferta/tlumaczenie-tekstow . Translacja została wyceniona indywidualnie, a to ze względu na długość tekstu. Oczywiście zadanie zrealizowano w ustalonym terminie, bez żadnych potknięć.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości